Russisk Pande

Til 4 Personer

600 gr. hk. oksekød.

Smør eller fortrukken fedtstof til stegning.

Salt & Peber - efter smag.

2 dl. hk. dild.

2 dl. hk. persille.

3 dl. creme fraiche eller fromage fraiche.

2 tsk. hvedemel.

2 spsk. vand.

1 spsk. sojasauce.

1 spsk. peberrod.

Tilbehør.

1 dl. hk. rødløg.

1 dl. hk. peberfrugt.

3 spsk. peberrod.

3 spsk. kapers.

Svist hk. kød gyldent på en pande, tilsæt salt & peber. Skru ned for varmen og rør dild & persille i. Rør cremefraichen med mel og rør den i blandingen . Lad den simre i 2-3 min. Smag til med sojasauce og peberrod.

Hæld kødblandingen i et varmt serveringsfad og læg rødløg, peberfrugt, peberrod & kapers i dekorative striber ovenpå.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE